تبلیغات
مطالب اینترنتی - تحقیق درباره سوسیس و كالباس ۱۲ ص

تحقیق درباره سوسیس و كالباس ۱۲ ص

نویسنده : نویسنده پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 05:12 ب.ظ  •   

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۹   سوسیس و كالباس سوسیس ها(sausages): سوسیس توسط سومریان در ۳۰۰۰ سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی كهن(saussich) كه خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمك زده”گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. كــالباس(kielbasa) در واقــــع یـك نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، كه در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی كـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. مواد تشكیل دهنده سوسیس و كالباس: ۱)گوشت چرخ كرده كه ۴۰ تا ۹۰ درصد سوسیس و كالباس را به خود اختصاص میدهد. گوشت خوك، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درموارد نادر ماهی در تهیه سوسیس ها استفاده میشود .(۲نمك: نمك به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده (به خاطر خاصیت ضد باكتریایی) و پیوند دهنده ذرات گوشت عمل میكند. ۳)ادویه جات نظیرنمك، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه، زنجبیل. طعم منحصر بفرد سوسیس و كالباسهای مختلف به نوع و مقدار ادویه جات آنها بستگی دارد. ۴)نیتریت ها، نیترات ها و فسفات ها كه به علت داشتن خاصیت ضد باكتر …

نوشته تحقیق درباره سوسیس و كالباس ۱۲ ص اولین بار در فایل دانش پدیدار شد.


لینک منبع و پست :تحقیق درباره سوسیس و كالباس ۱۲ ص
http://filedanesh.ir/%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%b3%d9%88%d8%b3%d9%8a%d8%b3-%d9%88-%d9%83%d8%a7%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3-12-%d8%b5/

آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر